MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 15º

El Temps Darrera previsió

La Companyia

La Companyia

A "La Companyia" volem que la gent s’ho passi bé. Cerquem que tothom estigui informat, entretingut i distés. Per tot plegat comptarem amb la participació de Maria Lucena, Joan López i Josep Tomàs, a més d’un munt de col·laboradors que són veritablement els que fan possible el programa. En les hores d'emissió per Andorra Televisió donem importància a l’esport i la cultura. Al llarg de la setmana a Ràdio Nacional, un munt de temàtiques ben diferents per donar cabuda a tot el que et pot interessar.

De dilluns a divendres de 15 a 17h RNA
Dilluns i dimecres de 15 a 16h ATV

ÚLTIM PROGRAMA

La Companyia 7 de desembre de 2023

Monedes de xocolata i una caiguda

Monedes de xocolata i una caiguda

Robert Ruescas, director en funcions de Cinemes Illa Carlemany, ens parla tal com té per costum a La Companyia de les estrenes que ens arriben al país. "Wonka", "Anatomía de una caída" i "Bull run", aquesta dijous 14 a les 20:15h., són l’objectiu de la seva crítica. La sinopsi i una explicació de cadascuna d’elles és el que ens ofereix en Robert.

Encesa dels llums de Nadal

Encesa dels llums de Nadal

Maria Lucena ha sortit al carrer i ha preguntat per l’encesa dels llums de Nadal. Com tot a la vida, per gustos colors!! Uns heu dit que els encenen molt aviat, d’altres que és maco i fa que vingui més de gust passejar pels carrers del país, que és bo pel turisme i marqueu com a data per aquesta encesa de llums, mitjans de desembre o un pèl abans, la Puríssima. Hem aprofitat per fer un repàs parròquia per parròquia per recordar quan cadascuna d’elles va du a terme la seva encesa de llums.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter