MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

18º / 35º

El Temps Darrera previsió

Obert per vacances

Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIM PROGRAMA

Obert per vacances 23 de juliol del 2019

Òpera a Cinemes Illa Carlemany

Òpera a Cinemes Illa Carlemany

Aquesta nit i amb entrada gratuïta, òpera a Cinemes Illa Carlemany. La cita és a les 20:15h. i es podrà veure en una gravació al Gran Teatre del Liceu "Norma" de Bellini. Pol Avinyó, musicòleg, crític d'òpera i divulgador musical a banda de membre de la direcció del Gran Teatre del Liceu ens fa una pinzellada de la representació i ens dona detalls de la propera sortida organitzada per Cinemes Illa Carlemany al Liceu. Jordi Torres director de Cinemes Illa Carlemany també s'apropa als estudis, estigueu atents perquè ambdós ens avancen hora i dia de la sortida.

Animals que ens avisen de canvis de temps

Animals que ens avisen de canvis de temps

Lluís Miquel Pérez, metereòleg de la casa, ens porta els seus "Apunts de ciència". En la seva primera intervenció ens parla de tres animals que ens avisen de canvis de temps!! I molta atenció a una fòrmula matemàtica que s'aplica mitjançant un animal i que ens desvetlla la temperatura!!

Entrevista radio festa major st Julià

Entrevista radio festa major st Julià

Avui parlem amb la competència. Ens visiten la Paula Calvó, l'Ingrid Bardina i l'Ivan Duran. Ells són tres dels caps visibles de "Ràdio Festa Major" a Sant Julià de Lòria. Es posen en marxa el divendres a les 19h i no pararan fins a les 20h30 del dimarts 30 de juliol. Ja ho sabeu, el bon rotllo està assegurat al 97.7 de la FM.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter