MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Parlem en sèrie

Parlem en sèrie

El programa de sèries de Ràdio Nacional d'Andorra! L'agenda, novetats, actualitat, clàssics, recomanacions, anàlisi i tot el que envolta el món de les sèries de televisió al 94.2 de l'FM i www.andorradifusio.ad 

Amb Judit Pedrós i Jordi Domingo, dos serieaddictes que estimen el món de la ficció televisiva sigui en capítols de 20 minuts o dues hores. I amb la recomanació especialitzada de l'audiència, que ens proposa cada setmana les seves sèries favorites i rareses poc conegudes! Envia'ns les teves recomanacions amb el hashtag #seriesRTVA!

ÚLTIM PROGRAMA

Capítol 3x23: Actors amb diferents capacitats

Capítol 3x23: Actors amb discapacitat

Capítol 3x23: Actors amb discapacitat

El 25 d'abril és el Dia nacional de les persones amb discapacitat a Andorra. Per sort, cada vegada hi ha més actors amb afectacions o trastorns al món de les sèries. Recordem noms com RJ Mitte, de Breaking Bad, Russell Harvard de Fargo o Lauren Potter de Glee per defensar les seves diferents capacitats. També parlarem de les novetats que proposen l'HBO, Netflix, Amazon o Movistar+ i de les indemnitzacions milionàries que rebran els protagonistes de Bones. Seguiu-nos també a #seriesRTVA!

PROGRAMES ANTERIORS