MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

La rotonda

La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Rosa Alberch    Realització: Albert Aymamí    Producció: Eva Pons

ÚLTIM PROGRAMA

La Rotonda 18 de juny del 2021

La Rotonda 1a part - Especial Jambo Street Music

La Rotonda 1a part - Especial Jambo Street Music

Expliquem tots els detalls del Jambo Street Music amb els organitzadors de l'esdeveniment, Toni Colom i Oriol Vilella. Aquest any es farà amb aforament limitat a 100 espectadors assegut per localització i s'han ajustat les ubicacions, amb escenaris a la plaça del Poble, la plaça Guillemó i el carrer Anna Maria Janer.

La Rotonda 2a part - Especial Jambo Street Music

La Rotonda 2a part - Especial Jambo Street Music

Parlem amb un dels protagonistes del festival, Carlos Lozano, i membre del grup Cobra Balm, un nou projecte musical que neix per formar part de l'esdeveniment i que recupera temes dels anys 80. Durant el programa hem pogut gaudir de les actuacions en directe de Green Note i Efecte Pigmalión.

Els consells de Tomás Navarro: La por escènica

Els consells de Tomás Navarro: La por escènica

La por escènica és una reacció d'angoixa o ansietat davant d'una situació social determinada, com ara parlar en públic. El psicòleg Tomás Navarro ens ha donat algunes pautes per rebaixar aquest sentiment. Hem de tenir-ho preparat, documentar-nos i estructurar el discurs, de manera que puguem dir les coses de manera que s'entenguin. Amb tot, hi ha persones que tenen fòbia social i en aquest cas cal treballar amb un professional.

Actuació en directe Green Note

Actuació en directe Green Note

El duo de jazz-bossa nova, Green Note, interpreta en directe el tema "El far" amb motiu de la celebració del Jambo Street Music.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter

44.192.253.106