MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

La rotonda

La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIM PROGRAMA

La rotonda 29 de novembre del 2019

La rotonda 1a part -  Combatre la violència de gènere

La rotonda 1a part - Combatre la violència de gènere

La psicòloga maternoinfantil de l'àrea de Polítiques d'Igualtat Mònica Álvarez, la cap de l'àrea, Mireia Porras, el director general de la policia, Jordi Moreno, i la policia del grup de delictes contra les persones, policia judicial i investigació criminal Loli Artuñedo fa anys que combaten la violència de gènere. Ens expliquen com ho podem fer tots.

La rotonda 2a part - La Grossband canta a les grans veus de la música

La rotonda 2a part - La Grossband canta a les grans veus de la música

La Grossband ret aquest divendres a la nit homenatge a grans veus de la música com ara Nat King Cole i Tina Turner. Un concert tribut musical a l'anomenat Rei del Mambo, Pérez Prado. L'espectacle, amb finalitats benèfiques, aplega prop de quaranta músics i ballarins de l'esbart de les Valls del Nord i Líquid Dansa. Ens ho expliquen el director, Jordi Barceló, la cantant Ester Peralba, i el cantant Christopher Aguilar.

Reportatge: comença oficialment la temporada d'esquí

Reportatge: comença oficialment la temporada d'esquí

Aquest cap de setmana arriba la data més esperada pels apassionats de la neu. Comença oficialment la temporada d'esquí i aquests dies les estacions han treballat de valent per tenir cura dels últims detalls. Un reportatge de Sergi Expósito i Vicente Bellot.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter

3.94.129.211