MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Calvó coneix la transició ecològica i solidària francesa de la mà de la secretària d'estat Wargon

www.andorradifusio.ad

La ministra Sílvia Calvó ha aprofitat el viatge a París per reunir-se amb la secretària d’estat francesa Emmanuelle Wargon a la seu del ministeri de la Transició Ecològica i Solidària.

La trobada ha durat poca estona, però ha servit per refermar la posició comuna dels dos governs de treballar per la lluita contra el canvi climàtic i reforçar les relacions. Un lligam que ja va començar l’estiu passat, amb la visita del secretari d’estat francès Sébastien Lecornu i la signatura d’un acord d’intencions. Alguns dels punts ja s’estan desenvolupant.

"Sabem que França és líder en aquest sector. Ens pot aportar la seva experiència, coneixement i lideratge. Tenim una visió comuna d'allò que s'ha de fer en matèria de lluita contra el canvi climàtic i transició energèrtica. Esperem enfortir encara més les relacions", ha insistit Calvó. Emmanuelle Wargon, per la seva banda, ha explicat que també s'ha tractat la qüestió de la formació, per treballar amb el sector d'excel·lència francès i de beneficiar les petites i mitjanes empreses de tots dos països.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Cristina Jubete

Informació relacionada