MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Progressistes SDP vol estudiar la viabilitat d'un transport públic gratuït

www.andorradifusio.ad

Josep Roig ha assegurat en roda de premsa que el Moviment Progressista-Progressistes SDP vol plantejar un debat sobre com millorar el transport públic i que sigui de més qualitat i net.

Entre les possibilitats hi ha implantar un transport públic gratuït com a la ciutat italiana de Bolonya o d'altres experiències que podrien contribuir a descongestionar el trànsit. "Transport gratuït. Exemple pioner amb un gran i extraordinari èxit fa molts anys: Bolonya", ha reiterat el president Jaume Bartumeu. "Exemple de deixar el vehicle a l'entrada de la ciutat i desplaçar-se en transport públic: un que tenim molt a prop, Tolosa", ha afegit.

Roig ha afegit que es declaren disposats a estudiar la viabilitat de la connexió entre Porta i el Pas de la Casa.

Bartumeu tancarà la llista

Per altra banda, Jaume Bartumeu, ha informat que serà el número 14 de la llista nacional que encapçalarà Josep Roig. D'aquesta manera torna a tancar la candidatura del partit que presideix, com ja va fer en les  eleccions del 2015. Ha explicat que el consell nacional es reunirà dissabte 23 de febrer, on s'han de validar les candidatures que presentarà el partit.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa