MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 34º

El Temps Darrera previsió

Els treballs de contenció de l'esllavissada avancen al ritme previst per reobrir dijous

www.andorradifusio.ad

El Govern preveu que en els pròxims dies arribi un nou sistema topogràfic de precisió que permetrà fer un seguiment més exhaustiu de la zona de l'esllavissada. També confirma que les obres de contenció avancen a bon ritme. Per tant, es manté la voluntat d'obrir dijous els carrils habituals de la CG-1.

El nou aparell topogràfic de precisió del qual espera disposar l'executiu en uns dies ajudarà a analitzar la zona geològicament i fer-ne un seguiment més exhaustiu. El tècnics recorden que continuarà havent-hi petits despreniments que podrien aixecar pols i dificultar la visió momentàniament.

Des de dilluns a la tarda els vehicles lleugers poden transitar per la via provisional situada davant del Punt de Trobada. El canvi ha estat validat per l’empresa de geotècnia contractada, després que s’hagin instal·lat les primeres mesures de contenció.

El pas de camions, autocars i autocaravanes es continua fent pel carril habilitat a la CG-1 de forma esglaonada i amb el control de la policia.

Les actuacions per muntar les mesures de contenció evolucionen a bon ritme. Ja s’han instal·lat les peces de formigó que formen el mur i s’han començat a col·locar els pilars metàl·lics. D’aquesta manera, es manté la previsió d’obertura dels carrils habituals de la via per dijous, una vegada acabades les obres i sempre que els informes tècnics ho autoritzin.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Fernando Montero

Informació relacionada

3.226.245.48