MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

ÚLTIM PROGRAMA

Cara o Creu, divendres 26 de Juny

Presentem un producte fet a Andorra; la cervesa Dama Blanca.
Montse Grau ens explica la nova programació d'estiu a RTVA
Bibiana Besolí ens comenta la premsa rosa i el que es cou a les televisions.
Agenda de concerts amb Meri Picart.
Estrenes de cinema amb Guillem Casals.
Coca de Sant Pere, recepta tradicional amb Miquel Quixal

Entrevista Dama Blanca, amb Josep Bellosta

Entrevista Dama Blanca, amb Josep Bellosta

Josep Bellosta i Tina mirpuri són els creadors de la marca i els aventurats elaboradors d'un producte molt especial amb un toc d'alta muntanya que el fa únic: la cervesa Dama Blanca, elaborada amb 5 tipus diferents de malta i amb una pinzellada de mel de les altes muntanyes andorranes que li donen un sabor únic i elegant que omple de màgia els sentits.

 

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter