MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 29º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Corpore sano

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

Corpore sano

Corpore sano

Eduard Barceló ens proposa temes interessants al entorn de la nostra salut. Avui, l'alimentació abans d'una cursa.

Corpore sano amb Eduard Barceló

Corpore sano amb Eduard Barceló

Eduard Barceló és entrenador personal i col·laborador d'aquest programa, i avui ens fa un petit resum dels consells que ens ha anat donant al llarg de tota la temporada.

Corpore Sano

Corpore Sano

Resum dels temes tractats durante la temporada. Normes i consells per a una bona alimentació de cos i ment, amb Pili Borra