MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 20º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Una Música Constant

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

Ambient Pop

Ambient Pop

amb l'Iñaki Barrocal, una nova edició de La Música Constant. 

Música constant i en directe

Música constant i en directe

Música Constant i Música en directe, el programador del Temple Bar, l' Albert Muñoz ve a parlar de directes, d'escenaris i ho fa triant la seva música

Música amb Luis Paniagua "El Cielo en la Tierra"

Música amb Luis Paniagua "El Cielo en la Tierra"

Luis Paniagua és considerat com un dels pilars de les noves músiques alternatives. Toca el Sitar, l'antiga Lira mediterrània i diferents instruments ètnics. Ens parla de la seva trajectòria musical i del seu pròxim concert a la Basílica de Santa Maria del Pi, a Barcelona.