MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

L'afluència de gent augmenta a les zones de muntanya

www.andorradifusio.ad

Des que Govern va permetre poder agafar el cotxe i realitzar passejos a la muntanya són molts els que aprofiten el bon temps per passejar en família als diferents indrets del país, aquest dissabte hem visitat la Ruta del Ferro.

Imatges d'aparcaments plens a la vora de les zones on es realitzen activitats de senderisme són ja habituals durant aquests dies, la gent prefereix abandonar els nuclis urbans per traslladar-se a les zones de muntanya i gaudir del bon temps.

Amb l'arribada del bon temps i la falta d'alternatives d'oci l'afluència de gent ha augmentat molt en aquestes zones de muntanya i és que la gent que acostumava a fer senderisme el cap de setmana ara ho fa pràcticament cada dia.

La mascareta és un dels hàndicaps d'aquestes passejades i més si fa calor, ja que acaba sent molt molesta, però la gent sembla que sap fer-ne un bon ús, encara que reconeixen que no la porten sempre.

Alternatives d'oci que la gent trobava a faltar i que ara mateix alleugeren el confinament permetent a les famílies passar una bona estona en contacte amb la natura.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Fernando Montero

Informació relacionada

3.230.143.40