MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 29º

El Temps Darrera previsió

Sant Julià no es pronunciarà encara sobre les inspeccions a la zona de l'esllavissada

www.andorradifusio.ad

El cònsol major de Sant Julià de Lòria no se sent assenyalat pel Govern en el cas de l'esllavissada i en directe a Ràdio i Televisió d'Andorra (vídeo complet sobre aquestes línies) ha dit que encara no és moment de pronunciar-se sobre el control i les inspeccions a les obres de la zona de l'esllavissada. Ajorna l'anàlisi a la zona a la setmana vinent. El Govern assegura que el control urbanístic i les inspeccions són competència comunal.

Josep Miquel Vila no vol respondre les preguntes relacionades a les inspeccions de la zona de l'esllavissada a la CG-1. Ajorna a la setmana vinent la recerca de responsabilitats. Tot i això, confia que els tècnics del Govern i del comú hagin complert la seva tasca. "No hem mirat res de llicències i no ho mirarem fins que no haguem normalitzat la situació. Aquesta serà la segona etapa i es farà amb tranquil·litat", diu, tot avançant que "prejutjo que els tècnics del Comú i del Govern han fet la seva feina; en cas que no fos així, en parlarem d'aquí a quinze dies o una setmana".

Diu també que el tall de la carretera ha afectat negativament la parròquia, sobretot Naturlàndia. "Parlo de Naturlàndia perquè són números que conec. Ens estava afectant a un 30% de la caixa". "Que ens deixi d'afectar, que enlloc de parlar d'alarma social parlem de tranquil·litat i que puguem circular és important", considera.

Vila dona per perdut el magatzem comunal situat a la zona de l'esllavissada. El material que ja ha estat retirat es podria ubicar en magatzems privats. El cònsol major lauredià diu que ha rebut unes quantes ofertes.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Sergi Linares / Fernando Montero

Informació relacionada