MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Vigilància als recs per evitar conductes irresponsables

Els agents de circulació col·laboren aquests dies d

Els agents de circulació col·laboren aquests dies de confinament amb la policia en la vigilància als carrers i establiments per assegurar la seguretat i fer complir la normativa de convivència, evitant aglomeracions i informant sobre les recomanacions.

A Andorra la Vella, tot i treballar sota mínims, continua la vigilància als recs del Solà i l'Obac, que romanen tancats, així com l'atenció telefònica a través del número 165.

La gestió de molts departaments del comú s'ha desviat a aquesta central i una part de la plantilla s'encarrega de les demandes.

Els agents també col·laboren en la iniciativa solidària de confecció de mascaretes amb el lliurament d'unitats al Govern.

Des del comú demanen mantenir la higiene als pipicans i no deixar mobles ni matalassos a la via pública. El coordinador de Mobilitat d'Andorra la Vella, Miquel Rossell, destaca que "els serveis estan en mínims i estan per les urgències i no per recollir aquestes coses". No obstant, com ja han fet en altres ocasions, afirma que "si les trobem, les haurem de treure".

Informa: Oliver Jaén-Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

 

Informació relacionada