MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Eleccions comunals 2019

Eleccions comunals 2019: Encamp

Tota l'actualitat de les eleccions comunals 2019 que se celebraran el 15 de desembre. En aquest espai dedicat a les EC2019 trobaràs totes les notícies, debats, perfils dels candidats, blocs informatius, propaganda electoral d'aquesta campanya electora.. Així com tota la programació especial i els resultats el dia de les eleccions.

DEBATS:
RNA (14h): 5/12 Ordino, 6/12 la Massana (entrevista), 9/12 Encamp, 10/12 Andorra la Vella, 11/12 Canillo, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 Sant Julià de Lòria.
ATV (21.30h): 5/12 Canillo, 6/12 Ordino, 9/12 Encamp, 10/12 Sant Julià de Lòria, 11/12 Andorra la Vella, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 la Massana (entrevista)

Agrupament Encampadà cataloga d'èxit els 503 vots obtinguts

Agrupament Encampadà cataloga d'èxit els 503 vots obtinguts

La candidatura d'Agrupament Encampadà ha celebrat els resultats obtinguts. Ha aconseguit ser la tercera força política a la parròquia encampadana superant a Terceravia+Independents. La cap de llista assegura que continuarà treballant en l'oposició amb la mirada posada en la proximitat amb els ciutadans i sense les premisses de cap partit de caràcter nacional.

Els votants es concentren al migdia a Encamp

Els votants es concentren al migdia a Encamp

El matí ha estat tranquil a Encamp. El gros de votants s'ha concentrat a partir del migdia. 4.000 encampadans estan cridats a les urnes per triar quina de les 4 opcions es farà càrrec del comú els propers quatre anys.

Debat a ATV de la parròquia d'Encamp

Debat a ATV de la parròquia d'Encamp

El debat d'ATV d'Encamp l'han protagonitzat els caps de llista del Partit Socialdemòcrata + Independents, David Rios, Terceravia + Independents, Santiago González, Agrupament Encampadà, Esther Vidal, i En Comú per Encamp, Laura Mas. El Pas de la Casa, la renovació urbanística i d'infraestructures, la reactivació econòmica, la dinamització comercial, les mesures per resoldre el problema dels lloguers, la inclusió o la modernització de l'administració digital han estat alguns dels temes que han tractat.

 

Debat a RNA de la parròquia d'Encamp

Debat a RNA de la parròquia d'Encamp

Segona setmana de campanya en què Encamp obre els debats. A Ràdio Nacional els candidats David Rios (PS), Santiago González (Terceravia), Laura Mas (En comú per Encamp: UPD+Demòcrates+Liberals) i Esther Vidal (Agrupament Encampadà). Sobre la taula: concessió amb Saetde, el Pas de la Casa, les finances, mesures per dinamitzar els barris, habitatge, el prat gran, els joves i la gent gran, política esportiva, obres públiques, transport, eficiència energètica i alguns retrets.

3.235.11.178