MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Eleccions comunals 2019

Eleccions comunals 2019: Escaldes-Engordany

Tota l'actualitat de les eleccions comunals 2019 que se celebraran el 15 de desembre. En aquest espai dedicat a les EC2019 trobaràs totes les notícies, debats, perfils dels candidats, blocs informatius, propaganda electoral d'aquesta campanya electora.. Així com tota la programació especial i els resultats el dia de les eleccions.

DEBATS:
RNA (14h): 5/12 Ordino, 6/12 la Massana (entrevista), 9/12 Encamp, 10/12 Andorra la Vella, 11/12 Canillo, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 Sant Julià de Lòria.
ATV (21.30h): 5/12 Canillo, 6/12 Ordino, 9/12 Encamp, 10/12 Sant Julià de Lòria, 11/12 Andorra la Vella, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 la Massana (entrevista)

La victòria de Gili dona ales al PS

La victòria de Gili dona ales al PS

Després de les generals, el Partit Socialdemòcrata repeteix victòria a Escaldes-Engordany, que suma força al partit i que veu com guanya electors, comicis rere comicis.

Debat a ATV de la parròquia d'Escaldes-Engordany

Debat a ATV de la parròquia d'Escaldes-Engordany

Els candidats d'Escaldes-Engordany han celebrat el penúltim debat de la campanya. La cap de llista del Partit Socialdemòcrata+Independents, Rosa Gili, el d'Unió per Escaldes-Engordany, Higini Martínez-Illescas, el de Terceravia+Independents, Jordi Rubio, i el de Demòcrates+Independents, Miquel Aleix, han repassat els temes més importants per la parròquia, com l'urbanisme del Clot d'Emprivat o l'heliport, tot presentant les seves propostes per l'economia, les inversions, el transport o la gent de la parròquia.

Heliport, mobilitat, urbanisme i gent gran a la campanya electoral d'Escaldes-Engordany

Heliport, mobilitat, urbanisme i gent gran a la campanya electoral d'Escaldes-Engordany

El projecte de construcció de l'Heliport de les Tresoles ha saltat a l'actualitat electoral a Escaldes-Engordany i ha provocat els comentaris de Demòcrates i el Partit Socialdemòcrata. Per la seva banda Terceravia vol una segona connexió d'Engordany amb la resta de la parròquia i Unió per Escaldes-Engordany que es potenciï adequadament la Vall del Madriu.

3.235.11.178