MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 26º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Xarxes

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Les noves eines d'ajuda en la selecció de personal

Les noves eines d'ajuda en la selecció de personal

Hem tancat el programa amb la Pilar Zúñiga, que a l'espai 'Xarxes' ens ha parlat de la importància del nostre històric a les xarxes socials en el moment de buscar feina, o fins i tot, per poder viatjar.

Novetats i futures implementacions

Novetats i futures implementacions

Per tancar e programa, hem rebut a la Pilar Zúñiga. Ens ha parlat de les novetats i futures implementacions a les xarxes socials de referència com  Facebook, Twitter, Instagram...

Com treballa un Community manager institucional?

Com treballa un Community manager institucional?

Com treballa un Community Manager institucional? Avui hem conegut més d'aquest perfil professional en conversa amb l'Àlex Sanmartín, que desenvolupa aquesta feina a la Universitat de Barcelona. Amb 156 mil usuaris de la pàgina de Facebook, més de 42 mil a twitter i més de 12.400 a Instagram.

Masterclass amb el Phil González

Masterclass amb el Phil González

A l'espai 'Xarxes', amb la Pilar Zúñiga, hem entrevistat avui a Phil González, el creador de la major comunitat d'usuaris d'Instagram del món, els Instagramers.

Un (preocupant) fenòmen en augment

Un (preocupant) fenòmen en augment

A l'espai 'Xarxes' d'avui, amb la Pilar Zúñiga, hem constatat l'increment que tenen la difusió de les notícies falses a la xarxa, com també algunes accions que es van per intentar minvar aquest fenòmen i consells per als usuaris.

Una tendència més que preocupant

Una tendència més que preocupant

Amb la Pilar Zúñiga hem analitzat la deriva que està agafant el comportament de les persones a les xarxes socials. Del "bonrollisme" inicial, a l'agressivitat actual.

Amb les 'Xarxes' a punt

Amb les 'Xarxes' a punt

Les darreres novetats que implementen ja ñes xarxes socials o que ja han anunciat que ho faran, a la secció de la Pilar Zúñiga.

El nou panorama de les xarxes socials

El nou panorama de les xarxes socials

En els darrers minuts del programa, l'últim dels espais 'Xarxes' de la temporada, amb la Pilar Zúñiga. Ens ha comentat algunes de les informacions que parlaven de novetats a Facebook, Whatsapp, Instagram, Google, etc

Pateixes la síndrome FOMO?

Pateixes la síndrome FOMO?

Heu sentit a parlar de l'anomenada síndrome FOMO? Sabeu que l'expressió es correspon a unes sigles en anglès? És el Fear of missing out, la por a perdre's alguna cosa a internet o les xarxes socials. Pareu atenció als que ens ha explicat la Pilar Zúñiga a l'espai 'Xarxes'.

'Tips' de les xarxes?

'Tips' de les xarxes?

La Pilar Zúñiga ens ha comentat alguns consells ('tips', en anglès) per a una millor gestió i utilització de xarxes socials com Facebook, Twitter  i Instagram.

L'atenció val el seu pes en or

L'atenció val el seu pes en or

La Pilar Zúñiga ha visitat el programa amb el seu espai 'Xarxes'. Eens ha comentat dos articles molt interessants, un de l'Hugo Sáez i un altre de l'Ana Aldea, on és parla de la importància de l'atenció, com a eina de captació de clics i de tot el que en deriva.

Novetats i funcionalitats

Novetats i funcionalitats

Amb la Pilar Zúñiga, i a l'espai 'Xarxes', ens hem posat al dia de les darreres novetats i funcionalitats a Twitter, Instagram i Whatsapp.

La xarxa lectora

La xarxa lectora

 Amb la Pilar Zúñiga avui hem parlat de l'hàbit de llegir, de les noves formes de lectura i d'algunes xarxes socials que tracten el tema amb milions de seguidors.

La primera xarxa social xinesa

La primera xarxa social xinesa

Tik tok és la primera xarxa social xinesa (allà es coneix com Douyin) que trenca fronteres, amb el millor d'Instagram, Facebook i Twitter de manera que pugui captar els més joves. És l'aplicació de moda en aquests temps, on els usuaris poden gravar i pujar vídeos de curta durada, al voltant de 15 segons, amb els seus mòbils.

A favor o en contra dels missatges de veu?

A favor o en contra dels missatges de veu?

Hem arribat al final del programa amb la Pilar Zúñiga i l'espai 'Xarxes'. Avui ha volgut parlar dels missatges de veu i d'aplicacions que tenen el so com a protagonista.